Boda Borg

Jag har drömt om Boda Borg i natt. Jag är med andra ord laddad för en heldag i äventyrshuset. Nu ska jag ladda upp med en brakfrukost och sedan bege mig för att möta upp resten av gänget. Må bäste man eller kvinna vinna!
Dagens mottot:
"Things that don't kill you, make you stronger"

Live your life









"Always remember to slow down in life; live, breathe, and learn; take a look around you whenever you have time and never forget everything and every person that has the least place within your heart"

Dream on

Idag är det underbart höstväder. Måste nog ta en promenad. Ikväll blir det Birsta, J ska klippa sig och jag tänkte strosa runt i affärer medans, bara kika denna gång. Igår fick jag med mig ett linne hem. Nu fattas bara en tjock mysig höstkofta i min garderob, sedan är det officiellt köpstopp på kläder för min del. Vi får inte plats med något mer i vår garderob! Denna lägenhet må ha sämsta förvaringsmöjligheterna men här måste jag nog säga att vi har för mycket kläder också. Och skor! I vårt skoskåp som har plats för 8 par skor har vi just nu 14 par skor(!).


Jag måste säga det att det är så mycket roligare att kolla på inredning när man har en egen lägenhet! Även om man inte kan köpa den där dyra tavlan, fina soffbordet eller snygga golvlampan så får man ändå inspiration och så måste man få drömma också.


Som dessa köksstolar, de är mina. I mina drömmar. Jag vet inte varför, men jag är kär i dom och har varit det i några år nu.

Bakade scones idag, mums.

img_2228 (MMS)

Bakade scones idag, mums.


Six days

Sex härliga dagar är jag nu ledig. Sex dagar där jag ska ladda upp inför kommande kurs men även passa på att slappa och göra precis vad jag vill. Senare idag kommer syster hit, då ska vi strosa på stan och ta en fika. Ikväll blir det streetdanceträning som vanligt. Längtaar!

Årstidsskifte

Farväl: varma vindar, spontana utflykter, jordgubbstårta, färska jordgubbar, uppfriskande dopp i borgsjön, heta dagar i sthlms storstad, uteserveringar, fräknar och bara ben.

Välkommen: tända ljus, friska höstvindar, tjocka mysig höstkoftor, kurslitteratur, sista höstterminen med GDK08, snö, rosiga kinder, te-mys, blek hud och minusgrader.

Måndag

Ska förbereda en kortare presentation nu tills imorgon på skolan. Sedan får jag se vad dagen erbjuder.
Helgen har iallafall varit riktigt härlig. I lördags blev det som sagt tjejmiddag här och sedan Oscar på kvällen där vi dansade järnet. Igår åkte vi på hemmamässan i nordichallen som blev en total besvikelse. Det var knappt några montrar där och allt kändes halvgjort, som att de höll på plocka ner sina montrar. Riktigt tråkigt. Efter det åkte jag, Johan, mamma och pappa på Biteline och åt. Mums. Kvällen avslutades i soffan, halvt sovandes framför Ensam mamma söker och repriser av Idol. Skön söndag med andra ord.

All night long

Idag ska jag ut på stan och köpa en sak jag har behövt länge. Det som är tråkigt är att det är inte är kläder eller skor. Det som är bra är att det kommer underlätta när jag sitter vid min dator. Den påstår sig vara magisk?
Iallafall så kommer två brudar hit på dagen, Sara och Denise som är mina nattgäster i natt. Ikväll blir det tjejmiddag här med sju härliga tjejer och följt av utgång! Detta är vi värd efter en jobbig tenta!
Idag ska jag ut på stan och köpa en sak jag har behövt länge. Det som är tråkigt är att det är inte är kläder eller skor. Det som är bra är att det kommer underlätta när jag sitter vid min dator. Den påstår sig vara magisk?
Iallafall så kommer två brudar hit på dagen, Sara och Denise som är mina nattgäster i natt. Ikväll blir det tjejmiddag här med sju härliga tjejer och följt av utgång! Detta är vi värd efter en jobbig tenta!

Gräsänka

Inatt är det första gången jag sover själv i lägenheten. Haha, det är lite märkligt med tanke på att vi har bott här över ett år nu. Japp, ett år redan, tiden går så otroligt fort. I måndags var det ett år sedan precis. Och jag trivs!
Nu har jag sett slut på SATC. Hade inte fler avsnitt så nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske sova så jag hämtar energi till morgondagen. Längtar som tusan! Synd att inte min fina vän Emelie kunde komma också! Tummen ner för det.
Tror det får bli sängen ändå. Men först ska jag måla om mina naglar. Började måla mina naglar i lila och ändrade mig efter en hand så nu är en hand lila och en hand röd. Stiligt!
Sov gott mina sköna!

Helg

Nu är tentan inlämnad. Känns skönt att kunna ta helg nu. Gick på stan men hittade inte det jag sökte efter så jag fick vackert gå hem utan. Nu blir det SATC all night long! Because I'm worth it!

Dagen med stort T

Idag är det tentainlämning. Jag tror jag kan tala för många i klassen när jag säger att det kommer bli en lättnad. Nu ska jag försöka få ner de sista raderna och sedan ska jag börja njuta av helgen. Imorgon blir det girlsnight!

Jag är en bitch.

img_2252 (MMS)

Jag surar och är allmänt jobbig. Det är tentatider och det enda som kan hjälpa är choklad, det visste J också!


True colors


God morgon!

Deadline börjar närma sig. Har lite kvar att skriva idag så jag tänkte köra på redan nu. Är trött idag, tror det beror på det gråa vädret utanför. Men rätt skönt att det inte är finväder när jag inte kan gå ut.
Vi såg på Kungarna av Tylösand igår. Man blir lika förvånad varje gång, hur kan man ens ställa upp på något liknande? Underhållning är det iallafall.
Nä nu sätter jag igång med plugget.

you, me, wii

Peter kom förbi så vi tog en fika och sedan körde vi wii. En tidsfråga in någon får en kontroll i huvudet eller något liknande, haha.
Nu blir det tv:n och sedan sängen, måste upp i skaplig tid och skriva på tentan.

The world is smiling for you

Pluggpaus. Jag kan inte sitta för länge, måste upp och röra på mig. Och sedan kör man på effektivt någon timme. Det har varit kanonfint väder hela dagen här i stan, riktigt typiskt när jag sitter här inne!

Idag håller jag tummarna för en viss person, jag vet att det kommer gå bra! <3

Äntligen!

Känns skönt att ha kommit igång med tentan nu, alltid svårast att komma igång, sedan flyter det på rätt bra.
Igår blev det som sagt dans efter att ha missat förra gången, som tur var tog vi igen allt och lärde oss alla stegen, känns roligare sen när allt sitter i huvudet och man kan dansa utan att behöva tänka så mycket, det är då det är som roligast. Blir väll någon julshow också men jag tror vi skippar den, skönt att man får bestämma själv!

"A sister is one who reaches for your hand and touches your heart."

Världens, utan tvekan, bästa syster! Och finaste!

Sex and the City

Jag må vara sen med att fastna för SATC men bättre sent än aldrig måste jag säga. Det är en härlig kontrast till vardagen och det är så roligt att de har fångat karaktärerna så bra att man alltid kan identifiera sig med någon av dessa fyra tjejer.
Vem identifierar ni er med? 

God morgon! Idag väntar en föreläsning sed...

img_9753 (MMS)

God morgon! Idag väntar en föreläsning sedan skriva på tentan. Jag längtar tills ikväll, då ska jag få dansa och så kommer sis hit. Ska nog klå henne i Wii ockå. Ha en toppendag!


Tentavecka

Haft en skapligt kort helg, det blev fredag kväll och direkt måndag igen känns det som. Hann dock med trevliga saker ändå. Vi införskaffade Wii och med spelet kom även en efterföljande träningsvärk som satte sig endast i högerarmen. Måste öva på min back-swing...
Nu är det måndag med nya utmaningar, utmaningen denna vecka stavas TENTA. Hej och hå. Motivationen är tyvärr inte på topp. Men det är bara att traggla sig igenom. Efter regn kommer solsken.



Blev en middagsdejt på Ikea med kärleken m...

img_9175 (MMS)

Blev en middagsdejt på Ikea med kärleken min. Nu är rasten snart slut och nu fortsätter jag jobba i ytterligare sex timmar till! Ha en bra kväll!


Gah, är dödstrött nu. Kunde inte somna ...

Gah, är dödstrött nu. Kunde inte somna igår så jag låg vaken tills J gick och la sig. Vet inte när jag somnade men det blev för sent iallafall. Idag ska jag jobba som röstmottagare i valet. Ni röstar väll? Ha en bra dag!


Blev en fika på stan med D som var i stan....

img_3361 (MMS)

Blev en fika på stan med D som var i stan. Drack godaste smoothien jag någonsin har druckit, mums. Nu står vi i kö på mediamarkt och ska köpa Nintendo Wii. Det blev uppenbarligen ingen bio ikväll ;).


Lördag

God morgon!
Har kikat på SATC och druckit te, ska snart ta en dusch. Idag har vi inga planer alls, kanske att det blir bio ikväll, imorgon blir det jobb 7.30-23.30.

Afternoon Tea, nytt nagellack, tacokväll,...

Afternoon Tea, nytt nagellack, tacokväll, idol och Robin Hood är fem orsaker att jag inte har hunnit skriva mer än mitt namn på hemtentan. Imorgon tar jag tag i det på allvar, ha en bra kväll vänner!


Medan jag väntar på tentan passar jag på a...

img_2100 (MMS)

Medan jag väntar på tentan passar jag på att lägga upp en bild på blockljusen vi fick av mamma och pappa när de var här häromdagen. Jag har letat just turkosa blockljus länge utan resultat så jag blev väldigt glad när de hade letat och funnit! :)


Försöker att inte stressa upp mig för tent...

img_1817 (MMS)

Försöker att inte stressa upp mig för tentan som jag väntar på nu. En hemtenta som ska vara klar om en vecka. Ska på föreläsning idag också. Efter det är det bara att sätta igång med pluggadet. Inser att denna dag inte blir mer intressant än så sett utifrån. Tacoskväll blir det iallafall, längtar.


Luck comes in three

Denna vecka blev jag med tre par skor. Detta innebar ännu mindre utrymme i vår lilla etta, men finns det hjärterum...

A dinner for five


It's thursday

God morgon!
Idag regnar det utanför fönstret. Jag som skulle ta en morgonpromenad och allt. Idag blir det läsning på hög nivå för imorgon vankas det hemtenta.
Middagen på Invito var underbar! Vi åt trerätters och jag njöt verkligen av kvällen, sällskapet och maten. All mat var fantastiskt god. Deras efterrätt var to die for! Bilder kommer senare idag.

A special occasion!

img_1118 (MMS)

Idag är det ingen vanlig dag! Ikväll ska vi fira denna speciella dag med god mat och dryck. Världens bästa mamma förtjänar allt i världen och idag är det vår tur att visa vår kärlek och uppskattning till henne!


Monday

img_4046 (MMS)

Idag är det som vanligt plugg på schemat. Är måndagstrött så jag funderar starkt på att ta en powernap för ikväll blir det Birsta och handla  lite saker.   "I like my money right where I can see it... hanging in my closet"  - Carrie Bradshaw


"Love is shown in your deeds, not in your ...

"Love is shown in your deeds, not in your words"


Try to fix it

Ränner runt som en tok och försöker hinna med det mesta. Nu ett snabbt stopp hemma för mat!

Try my love

Jag gör som Lina och lägger upp den här underbara låten som får funka som soundtrack för min dag idag. Glädjespridare!

Friday it is

God morgon!
Idag blir det mycket att stå i. Skulle egentligen ha hunnit med och fira Denise som fyllde år igår men det hanns inte med, tyvärr. Nu har jag tagit lite tvätt och gosat med Flisan. Nu väntar en stunds plugg och sedan går jag och hälsar på farmor. Sedan blir det massor med förberedelser inför festen imorgon. Jag är peppad som få!

"If you have love, you don't need to have ...

"If you have love, you don't need to have anything else. If you don't have it, it doesn't matter much what else you have."


It's time for a trip

Hej på er.
Idag tvättar jag, samtidigt som jag försöker plugga och packa i någon ordning. I eftermiddag åker jag hem till familjen. J kommer imorgon. Det ska bli skönt att komma hem, gå tillbaka till den tiden när man bodde hemma. Tiden går så fort. I slutet av denna månad har vi varit sambos i ett år. Ett underbart och jätteroligt år har det varit.
Flisan satt sig i protest i en flyttkartong när jag skulle packa ner min saker för att flytta förra året.
Renovering av lägenheten innan inflyttning. Tur jag har J och Pappa! :)
Flyttkaos.
Ett år senare...

Pluggtime

Har suttit och pluggat nu någon timme. Börjar komma in i det här nu, förstå bit för bit.
Men det är inte lätt och boken är inte alltid omtyckt. Men det går...
Nu drar jag ner på stan.

Helg

Man kan säga att jag har helg nu förutom att jag har läsning upp till öronen inför en tenta om en och en halv vecka. Imorgon åker jag hem till Ånge för att hjälpa till inför lördagen. En filur har jag saknat extra mycket som jag gärna skulle vilja ha här lägenheten när man kom hem om dagarna...
Att titta på en katt som ligger och myser får mig att känna mig så rofylld.

Dreaming

Ibland är drömmarna för mycket helt enkelt, man vaknar upp och är inte alls utsövd utan bara trött på grund av ansträngda drömmar. I natt blev jag och J jagad av en haj utomlands, sen blev J en haj och helt plötsligt satt jag i en soffa och sov och hade min enorma gravida mage som huvudkudde. Vart får drömmarna all sin inspiration från? Jag har inte tänkt eller sett en haj på hur länge som helst och så dyker den upp i drömmen? Skulle vara intressant att veta...

Idag är det en fixardag kan man säga, jag ska gå ner till stan nu efter en dusch och fixa några saker och sedan ikväll blir det Birsta för att inhandla lite saker till festen på lördag. Jag längtar tills dess, det kommer bli jättekul!
Träningsvärk har jag också, det var så sjukt kul med dansen igår!

Dance like nobody´s watching

Första danspasset för hösten avklarat, gick över förväntan. Trodde min koordination var bortblåst men den fanns där i bakhuvudet. Tur, med tanke på att jag hade missat två danspass redan och massor med steg.
Nu blir det sängen!

Vad händer?

Hela huset skakar och låter som att det när som helst ska sprängas. Vad händer? Hjälp.
Solen skiner och jag är på strålande humör, underbart! Fått i mig lite lunch nu och ska på skolan om ett tag för föreläsning, sedan blir det fika på stan med D och så måste jag hitta något att ha på mig på lördag. Pust!
Take care!

Another day

Arlanda. Två, inte alltför uppspelta, systrar som skulle ut och resa.
Undra när vi står där igen...

Syskonkärlek.


Put feet first

Är väldigt sugen på nya höstskor nu. Eftersom jag lämnade tillbaka förra årets höstskor har jag ett par mindre och siktar på att köpa två par till som jag har hittat. V.37, alltså nästa vecka, kommer det ena paret in så jag får gott vänta tills dess.

Nu har jag fått i mig lite middag och under tiden J är och skaffar en till bil så tar jag och pluggar lite till. Sedan blir det den vanliga veckohandlingen.

Charmen med att bo i hyreshus...

... är att mötas av lappar vart man än befinner sig i huset.

Ny vecka

Tar en paus i pluggandet. Jag kan inte sitta still för länge så jag måste ta pauser och göra något annat så jag sedan koncentrera mig fullständigt. Det är svårt det där med att hitta sin pluggteknik... Men jag tror jag har börjat förstått vad som fungerar för mig, lagomt till sista året och en hel termin med bara teori.

Helgen har varit kanon! I fredags blev det myskväll. På lördagen bakade jag, som ni ser nedan, bullar och efter det gick jag på stan en stund med familjen som senare på kvällen kom över på middag. När familjen hade åkt hem tjatade Denise med mig ut på Oscar och där var det kul som vanligt. Igår var jag trött på ögat hela dagen så det blev SATC, godis och en promenix. Perfekt skön söndag. Somnade tidigt efter att ha bara sovit fem timmar natten innan.
Nu är det ny vecka och det är andra veckan på kursen. Några föreläsningar blir det denna vecka och massor med plugg. Imorgon ska jag äntligen få dansa igen!

Bakning

I lördags tog jag och bakade bullar... Tyvärr blev de inte lika goda som förra gången!

Spontanutgång

Inatt höll jag och bästa Denise till på Oscar, drack god jordgubbsdrink och dansade till dansanta låtar. Det är så spontanutgångar ska vara.

Flowerkiller

Nu har vi köpt en orkidé som förmodligen kommer vara död inom en vecka, men fin var den i sin limegröna färg.

sömntuta

Sov alldeles för länge idag. Har tvättid och ska hinna plugga innan föreläsningen 13.15. Ska springa på stan efter skolan och leta något till festen nästa helg, ska även ta och beställa en klänning har jag tänkt. Så jag har en back-up ifall det inte finns något i affärerna.
Vilken kväll det där var, haha!

Seg dag

Hade en föreläsning imorse klockan åtta, sedan gick jag hem och plugga duktig som jag var. Känns som dagen har varit extremt lång. Nu har vi ätit middag och nu drar jag ner till stan för att gå på tjejkväll på VeroModa, är på jakt efter en klänning därifrån, får se om de har fått in den nu...
Ciao!

What a mess

3 pers på 10 kvm med alldeles för mycket packning, perfekt kombo!

Minnen skapas inte av sig själv, du måste hjälpa dem på traven.

Tröttast av de alla

God morgon.
Idag ser ut att bli en fin dag om man tittar ut, härligt. Själv ska jag på en föreläsning nu på morgonen och sedan ska jag hem och plugga. Vaknade 5.30 så jag är skapligt trött nu.
Ha en underbar dag!

Fårskinnsjacka, ja tack!




Sunny day

God morgon. Idag väntar en dag med plugg och i eftermiddag en föreläsning om strategisk kommunikation. Solen lyser utomhus så jag funderar på att ta en promenix först. Ryggen verkar vara bättre idag iallafall, känns som att det är med utvärtes ont nu, konstigt.
Igår gick jag och lämnade in mina älskade ankelboots med kilklack. Dragkedjan gick sönder så jag kunde inte använda dem. Nu har jag istället ett tillgodokvitto så jag ska shoppa skor nu, det ska jag inte klaga över!

Teknikens under

I somras när jag bodde i Stockholm skulle jag använda plattången och satte då i kontakten i ett eluttag. Då uppstod en blixt vid eluttaget och två proppar i lägenheten gick. Jag trodde inte det berodde på plattången utan en överbelastning på propparna. Men inte nog med det, när jag kom hem till Sundsvall och skulle använda den, vad händer? En blixt uppstår och halva lägenheten bli svart.

Jag kontaktade Philips och de hade haft ett samma fel tidigare och det berodde på felanvändning; att konsumenten drar ut kontakten genom att ta tag i kabeln. De kunde med andra ord inte ersätta den eftersom det var mitt fel. Dumheter, jag får inte med någon lapp att jag måste vara försiktig när jag drar ut den.

RSS 2.0