Haft en underbart rolig dag med syster. Sh...

img_9932 (MMS)

Haft en underbart rolig dag med syster. Shoppade först, fick med mig bland annat ett par skor hem, vart nu dem ska få plats ;). Hockeyn var en besvikelse, dåligt spel och slarv. Men vi var glad ändå :). Nu ska jag slå igen mina blå, Ellinor sover redan...


Hockeydags!

img_2924 (MMS)

Hockeydags!


God morgon på er! Vaknade nyss och kan int...

img_2867 (MMS)

God morgon på er! Vaknade nyss och kan inte somna om. Idag kommer syster på besök, vi ska shoppa, äta ute och sedan gå på hockey: Timrå-Djurgården. Riktig systerdag med andra ord, som kommer bli jättemysig! Ha en toppendag!


Photobooth

Satt som sagt och kikade på bilder igår. Här kommer ett litet utdrag ur mitt Photobooth-arkiv.

"All we do is fredagsmys"

Kom hem och fick en aning panik över hur det såg ut här. Tog tag i saken och började grundligt städa lägenheten. Nu är lägenheten skinande ren och nu ska jag hoppa in i duschen för att bli minst lika ren. Ikväll blir det fredagsmys framför idol. Imorgon kommer världens bästa syster hit, längtar!

Fredag

Hej på er.
Vilken härlig dag. Först gick vi på skolan och lämnade in vår skoluppgift. Sedan drog vi på stan och kikade runt. När E skulle hem stötte jag på mamma så då gick jag runt med henne ett tag innan jag gick tillbaka med henne till hennes jobb, som ligger på vägen hem till mig. Väl där, kommer jag på att jag har glömt att hämta ut biljetterna som var anledningen att jag gick ner på stan från första början. Bara att traska ner på stan igen. Men det gjorde ingenting eftersom det var så otroligt härligt väder. Solen sken och det var lagom temperatur. En fin höstdag med andra ord!

Victoria Beckham vs. Denise Ericson

Jag röstar för Denise. Jag skrattar alltid när jag ser den här bilden.
Som sagt, roligt med gamla kort!

Sofie 18 år

Hur roligt är det inte att kika på gamla kort? Jag kom in på NightLife som var föregångaren till Facebook och där hittade jag ett album med bilder sedan 2007. Här är några bilder från min 18-årsmiddag/fest. Tänk vad tiden går fort!

Det ska börjas i tid...


Nyanser av grått

Vilken grå dag. Kallt och grått utomhus, nergrävda i vetenskapliga artiklar och böcker inomhus. Vart ska man ta vägen? Nu ska jag läsa klart det som ska läsas ikväll och sedan blir det tv-kväll som vanligt på onsdagar. Inget kan förstöra dessa myskvällar.
Ser fram emot helgen galet mycket!

Höstmys

Förutom att det är halt ute, mörkt på morgonen och när man äter middag så är det mysigt med höst. Myskvällar med filten och te, tända ljus, härliga höstpromenader och långa fikastunder är några av anledningarna varför jag gillar hösten.


Nu ser jag fram emot helgen, den kommer bli riktigt mysig!

Hot hot hot

Denna vecka fick Johan göra matsedeln. Idag stod pasta med räkor och chili på menyn. Fyra vitlöksklyftor skulle det vara i, OCH en hel chilifrukt. Sagt och gjort. Det blev gott men en aning starkt. Så pass starkt att vi faktiskt var tvungna att suga på isbitar efter maten.

Pluggat hela dagen, även hunnit med veckoh...

img_2741 (MMS)

Pluggat hela dagen, även hunnit med veckohandling. Nu har vi tagit lite kvällsfika. Imorgon väntar mer plugg, synundersökning och dansträning! Ha en bra kväll!


MONDAY


Två månader till julafton...


Helgen



Bästa fiket:
Barista, deras vitaminsmoothie med jordgubbar är läskande god!
Bästa filmen: Killers, en action-komedi som är värd att se!
Bästa maten: Home-delivery från Biteline.

Sunday

Vi testade på Helex gym idag, inte lika bra som Ego, men nu vet man ju det iallafall.
Får se vad det blir nu, är sugen på Wii. Imorgon är det hårdkörning i skolan som gäller. Och nästa helg är det halloween, wow vad tiden går fort!

Mysfika och en sväng på stan.

img_0610 (MMS)

Mysfika och en sväng på stan.


Vad varm och mysig sängen kändes imorse ...

Vad varm och mysig sängen kändes imorse när jag klev upp. Det här börjar inte bra. Nu får det nog bli en varm dusch istället och en lång frukost så jag blir människa igen, lite bortskämda är vi att få kliva upp sent annars. Idag håller ni tummarna för mig hoppas jag. Ha en toppendag! :)


?

Håller på slå knut på mig själv. Jag vecklar in mig i de mest komplicerade texterna och tror att jag ska komma ut därifrån klokare, om ens levande. Imorgon eftermiddag, senast måndag morgon är jag tillbaka i min normala funktion till att leverera något annat än deppiga tillrop om tentaplugg.

Ta hand om er mina vänner!

.


I'm blindet by your presence 
In this moment that we're in 
If God was to describe you 
Where would he begin 
Your colours blend together 
And you become the light

Dan före dan...

Förra helgen så kikade jag och Emma på Sunes Jul. Måste vara en av de bästa julkalendrar som producerats. Jag fick iallafall en sådan julkänsla så igår kom jag på mig själv sittandes och kolla på julpynt på hemsidor. Jag är nu i klass med IKEAs julpyntning i tidsaspekten, men det skiter jag i, för: "På julen blir människan glad!" - Rudolf Andersson.

Depp & Pepp

Dagen går segt. Eller är det pluggandet som går segt? Nu måste jag inhämta ny energi och göra ett ryck här. Tentan närmar sig med stora steg och jag har inte hittat den riktiga motivationen ännu. Vad deppigt det lät, egentligen är jag positiv, men det är alltid svårast att komma igång på riktigt såhär på eftermiddagen efter lunchen.

ABSOLUT WATKINS

Liselott Watkins har fått en Absolut-flaska uppkallad efter sig som kommer att säljas i taxfree/limited edition. Denna vill jag ha i bokhyllan förutom Elsas värld, ja tack.

Do it right

God morgon! Har varit vaken ett tag och plöjt igenom några kapitel i den Sköna-gröna boken. Sundsvall bjuder på sol, härligt.

Vitaminboost

När hösten är ett faktum får jag ett sug efter citrusfrukter och drycker.
Och alla blir vi torr på hösten, speciellt på läpparna. Men varför inte slå två saker i en?
Vitamin Water har nu lanserat ett vitaminsticksom du använder på torra läppar för en vitaminboost. Ge mig.

Ibland ska vi belöna oss själva

Andra boken i Elsa-trilogin kom ut igår. Första boken var underhållande samtidigt som den var stundvis jobbig när Elsa hade motgångar men överlag var det en bok som jag gärna läser när jag vill koppla bort all kurslitteratur. Boken är allt min värld inte är just nu, i dessa studenttider. Nu ska jag försöka haffa tvåan som en liten belöning till mig själv och som ett sken i höstmörkret.

Såg någon på förkväll igår när Sofi var med? Hon är en störtskön tjej. Jag vill också till N.Y... Hon bor i en etta på 50 kvm och betalar 3000 dollar i hyra, det är sjukt! Jag väntar nog med N.Y ett tag ändå.
Bild från Sofis blogg.

Så här myser man om man har tagit min och ...

img_0943 (MMS)

Så här myser man om man har tagit min och Js plats i sängen!  Var fortfarande trött när jag vaknade efter nio timmars sömn. Igår kändes det som jag skulle bli sjuk för jag var helt slut i hela kroppen och halsen kändes svullen. Idag känns det som tur är bättre. Har inte tid att bli sjuk! Idag blir det föreläsning, hårdpluggning och dansträning. Insåg att det här är den sista salstentan på väldigt länge, om vi nu har någon fler innan examen, så det gör att man kan hålla lågan uppe och traggla sig igenom böckerna. Det är bara att kämpa!


Inspiration och självdisciplin...

...sökes. Salstenta på fredag. Idag firar jag att jag klarade förra tenta. *Klapp på axeln* Jag gör allt utom att plugga, nyss varit och veckohandlat, kollar på inredning nu. Vill gärna ha en stor våning eller ett hus. Högt i tak, ljust, stora fönster, myshörnor, en alldeles för stor säng med alldeles för många kuddar, stort fint badrum, fina ramar med fina motiv i, coffetable-böcker som inspirerar, ett eget rum för kreativt arbete och sist, men absolut inte minst, en walk in closet.


Little miss Friday

God morgon på er. Vaknade med skön träningsvärk, Inte skönt dock när det går till överstyr så man inte kan gå, men så var inte fallet idag. Ska städa nu, och sedan bege mig på skolan en snabbis. I helgen sticker vi hemöver!

Ge mig...

...pengar och tid så fixar jag detta lätt. Tills dess drömmer jag mig bort. Men det finns charm med att bo på 35 kvm också!
Ni skulle knappt ha märkt om jag hade gjort alla dessa bilderna svart-vita, jag är tydligen rädd för färg...


Alla bilder från Sköna hem.

Bildbevis.

img_8031 (MMS)

Bildbevis.


We can dance until we die

Fått i mig frukost nu. Nu blir det gymmet och sedan plugg all day long. Vart tog snön vägen som skulle komma imorse? Tur att den inte kom dock!
Saknar denna goknöl!

Det blir vad du gör det till.

img_2587 (MMS)

Det blir vad du gör det till.


Tusen gånger om...


Tisdag=Dans

Skapligt trött i kroppen efter ett danspass och gymmet. Förstår inte varför jag väntade med att köra igång med gymmet, det är så skönt och man får mycket mer energi! Egentligen skulle jag vilja dansa fler dagar i veckan...
Nu har vi tagit lite kvällsfika här hemma och det är nog dags för sängen nu. Ha en fortsatt bra kväll!

Good morning sunshines! Har precis fått i ...

img_8990 (MMS)

Good morning sunshines! Har precis fått i mig lite frukost och ska snart på skolan. Ska besikta bilen idag, har aldrig gjort det men jag antar att det är ingen konst... ;) Ha en bra dag! Ser ut som att det blir finväder idag!


Lägenheten

Här kommer en bild på vår nya lampa. Vad tycks?

Söndag

Dålig uppdatering, men det går nog ingen nöd på er. Idag är det finväder ute, tänkte ta en promenad nu. Igår blev det utgång med Denise på Oscar. Blev mycket dans och kvällen var överlag riktigt trevlig. På dagen kom M hit och satt upp vår lampa i vardagsrummet så äntligen har vi en lampa där, det tog ett år ...

Kollage

Såg att några inredningsbloggar hade uppmanat folk att göra kollage med
rosa inslag för att visa sitt deltagande i kampen mot bröstcancer.
Jag knåpade ihop ett med lite allt möjligt. Gör det du med!

Onsdag


Vilka vackra färger det är ute nu. Höstkänslan infinner sig och man vill bara krypa upp i soffan med en kopp te. Mys!

Efter skolan idag blir det gymmet för första gången på länge. Jag har inte haft någon motivation att gå dit men igår bestämde vi oss för att köra igång och nu är jag peppad. Nacken blir mycket bättre om jag får röra på mig. Och jag saknar den där känslan om att man är helt slutkörd på energi efter ett hårt träningspass. Men först får det bli i lagomt tempo, dumt att köra på för hårt på en gång.


Flowers

Titta vad jag fick idag!
Jag är så glad som har dig <3

Eat me up

Det här blir ett ätbart inlägg skulle man kunna säga. Glömde bort att visa vad vi bjöd Å och I på när de var hit i lördags. Och sedan tog jag bilder när jag bakade igår också. Here you go.
En suddig mobilbild, men det var iallafall pesto, grissinis, digestivekex, päronklyftor, parmesanost, melon, lufttorkad skinka och vitlöksost. Mums.
Här är ingredienserna till dumlekakorna jag gjorde. De var efterlängtade här hemma så det blev en höjdare till kvällsfikat :).
Var tvungen att ta en bild på min fina slickepott/slev från Rice som jag köpte i Stockholm. Här under tiden bulldegen jäste.

Who are you?

Jag är en väldigt nyfiken person. Och nu när jag skaffat en besökslista här till vänster så ser jag vart alla mina besökare kommer ifrån, många från orter där jag inte känner någon. Jag är väldigt nyfiken vilka alla är som läser min blogg! Släng in en kommentar om ni vill!



Resultatet

Sådär, nu har jag tagit ut bullarna ur ugnen och det luktar nybakta bullar i hela lägenheten. Mys! Tänkte gå ner till mamma på jobbet med lite bullar så hon får smaka. Ska nog skicka några bullar med henne hem till pappa och syster också.

Kanelbullens dag

Idag ska det bakas bullar här hemma. Dock blir det nog inte kanelbullar, utan istället vaniljbullar. De här bullarna gjorde jag förra året. De blev riktigt goda, men frågan är vart jag tog receptet ifrån?

Irreplaceable

img_7201 (MMS)

"In order to be irreplaceable one must always be different"


Rosa Bandet

Oktober är den rosa månaden. Då ska vi tillsammans kämpa för forskningen mot Bröstcancer.

Söndag

Åkte ut till Birsta idag med. Fick med oss en lampa hem. Ni får resultatet när den kommer upp. Imorgon är jag ledig. Då ska jag baka bullar eftersom det är kanelbullens dag. Mums.

Lördag

God morgon på er.
Nu ska vi äta frukost sedan måste vi städa här för ikväll får vi besök från Uppsala, riktigt kul! Innan de kommer ska vi ut till Birsta och kika lite. Rätt lugn lördag, väldigt skönt!
Såg ni Idol igår? Tyckte att alla som gick vidare var väldigt bra. Jag hejar på Olle och Linnea!

Smile like you mean it

img_2431 (MMS)

Nu sitter jag på tåget tillbaka till stan. När jag kommer hem ska jag tvätta lite sedan ska vi äta gott och ha myskväll framför idol. Härlig fredag!


Boda Borg inkl. blåmärken och träningsvärk

img_0108 (MMS)

God morgon! Idag vaknade jag med träningsvärk på ställen där man inte trodde man hade några muskler. Tydligen ingick blåslagna ben om man åkte på Boda Borg, för det här är i klass med när jag ramlade en gång med klackskor ut för en trapp i Vemdalen och gled på smalbenen som John Travolta längs hela trappen, det ni. Boda Borg var underbart kul och extra kul blev det när mitt lag: jag, Emilie och Thobias tog hem vinsten! När jag kom hem var det bara att slänga sig i duschen och sedan blev det sminkparty här hemma. Alla produkterna var härliga men det blev bara en sminkborttagning som var jättebra. Idag vaknade jag i mitt flickrum men drar tillbaka till stan redan vid tolv.


RSS 2.0