Helgen

Gårdagen var väldigt kul, vi satt och åt hur länge som helst, sedan blev det efterätt inomhus när det började bli för kallt för att sitta på balkongen.. Sedan var Bertil så snäll och skjutsade ner oss på Mittlandia så vi slapp gå i högklackat. Här kommer lite bilder ifrån gårdagen och idag när jag var i stugan med mamma & pappa.

       
    




  
  

God morgon sömntutor

Idag är det lördag, 30:e augusti. 2 dagar innan Mittuniversitetet drar igång, och dagen då det är mittlandiacupen/-festivalen. Och dagen då vi ska ha kräftskiva på vår balkong. Har dock sovit bara 6 timmar i natt så jag ska ta en blund på soffan senare när jag inte har så mycket spring i benen. Jag måste ju ha ork tills ikväll!

Det var jättetrevligt hos Lena igår, jag la mig klockan 2, därav min sömnighet. Vi fick se bilder sedan dom var på kefalonia och åt greksik mat i mängder och till efterrätt blev det yougurt och citron paj. HUR god som helst!




Jag har även hittat tre par skor/stövlar som jag vill köpa på måndag, ska åka och testa dom, det sista paret har jag redan testat så dom ska jag köpa :)

  

Just det, jag tog och klippte mig själv igår, ringde på Studio Attityd och frågade om dom hade någon väldigt akut klipptid, eftersom min lugg närmar sig näsan. Nix, inte en enda tid. Då tog jag fram saxen själv och klippte luggen, jag vart faktiskt nöjd. VDet blev ju som det brukar bli när jag gå och klipper mig men inte trodde jag att jag hade sånna skills! :)

Här är presenten jag fick ifrån Ånge Café & Spel..



Pannkaksdagen

Igår var det pannkaksdagen informerade pappa mig om så jag tog och lagade pannkakor. Gjorde smet så det skulle bli pannkakor över till crepes men jag avr så dålig så jag fick slänga jättemånga pannkakor så det räckte bara åt dagens middag.. Sånt som händer!

Igår fick jag även en present av mitt jobb eftersom jag jobbade sista dagen där om det blir så att jag flyttar snart.. Hoppas hoppas.. Jag lägger upp kort på den sedan..

Idag ska jag först åka till mormor, sedan ska jag fika med emelie och sedan ska vi handla kräftor och allt tills imorgon.. Sedan ska vi till lena som bjuder på middag och så ska vi se korty sedan hon avr utomlands. Det blir nog mysigt. Så jag har dagen full med saker att göra.. Dock bara roliga saker! Det är bäst att börja nu.. :)


På måndag ska jag till stan, dels för att vara tillgänglig ifall dom skulel ringa ifrån Mittuniversitetet och dels för att jag är i behov av skor, kläder, och nytt smink. Ska även gå på en makeup-kurs på makeupstore. Det blir kul!


Taskigt Frida!

Ringde Frida igår för att stämma av planerna inför helgen. Då passar hon på att säga att hon tycker jag är dålig på att blogga nuförtiden, "tack" tänker jag, tror förstås att hon tycker jag skriver dåligt och tråkigt, med tanke på att jag skriver varje dag, men efter mycket om och men så nämner hon min förra bloggadress och då förstår jag att hon menar den bloggen istället för den här, haha! Så nu har jag gett henne min nya adress så skahon få se att så dålig är jag då inte, hihi..
Men jag tycker om dig ändå frida.. :D


Nu ska jag iväg och träna på Träningshuset, var där igår också med syster och körde i 1½ timma, jätteskönt. Var bara tvungen att lägga in lite ny musik på iPoden nu, men nu är jag klar så nu sticker jag.




Fisklös

Inte en enda fisk i hela borgsjön tror jag. Helt dött, ja, någon var och naffsade på johans men inte närmare fisken än så kom vi. Better luck next time.. Nu ska jag kika på springskor..

nyduschad

Har precis duschat och klätt på mig kläder för nu ska jag och johan till stugan och fiska. Det är kanonväder, som om vädergudarna har hört mitt tjat! Igår bölev det riktigt sent då också. Hämtade mamma och pappa i ljungaverk vid ett tiden och sedan när vi kom hem var vi tvungen att se "hjälp"-avsnitten med Johan Glans som Reine som vill ta livet av sig själv, men det går inte så bra för honom. Jag och syster skrattade så vi grät.. Han är bäst!

Nu till veckan jobbar jag 4 dagar och är ledig fredag så jag funderar på att kanske ta en tur till stan? Jag får se. Sedan blir det mittlandifestivalen också. Det kommer bli toppenkul! Hoppas bara att Emelie hinner komma hem ifrån inflyttningen, vill ha med henne ut innan hon lämnar mig! Nu lägger snart batteriet av på bärbara så det är bäst jag avslutar, vi ses!


Väntar..

Lovade mamma och pappa att hämta dom efter firmafesten dom skulle på ikväll. Ska bränna en skiva nu så att jag inte somnar vid ratten eller något. Brukar alltid köra med musik när jag är trött.. Nu ska jag kolla på klipp ifrån step up. Älskar dom filmerna. Man blir så danssugen!

Ikväll har jag och Ellinor varit och hyrt filen Humor ifrån TV4, Johan Glans är så bra!! Och Björn då förstås.. Och så har vi ätit tacos och legat i varsin soffa och bara tagit det lugnt. Vi var ner på konsum också och där träffade vi vår faster som är nyss hemkommen ifrån någon grekisk ö med något konstigt namn :) Dom hade haft det jätte varmt, 46 grader någon dag hade det varit där nere.. vet inte om jag skulle klara det.

Det var evigheter sedan jag träffade tjejerna! Och nu är alla utomlands och Denise har flyttat! Fy, vad jag saknar allihopa!


Har så roligt med er :)

    
   

Usch

Nu är jag trött, sitter och äter frukost nu och har bara sovit 5 timmar i natt. Dock var jag beredd på att jag skulle få sova lite men jag är ändå trött. Och så ska jag iväg och jobba 10 timmar nu.. hoppas jag inte ser alltför trött ut ;)



En ny väska

En ny väska skulle inte heller vara helt fel. har bara en svart ifrån monki. Vill ha en lite snyggare. Det ska jag också ta och införskaffa mig. Dock inte den här eftersom den kostar 2 362,50 kr. Men annars hade jag nog slagit till!
Modalu Large Leather Shoulder Bag With Chain Handle

God morgon

Sitter just nu och äter frukost. Syster stack nyss på sin första dag på gymnasiet. Tänk vad tiden går fort, tyckte nyss vi stod där på flaket och skrek; fy fan va vi är bra!  Men det känns konstigt att inte ha något planerat framöver medans alla går till jobb eller skola. Att inte veta vad som kommer härnäst tär på en, och även om man inte tror det så har man det som en tygnd över axlarna och påminns varje gång någon är vänlig och frågar vad som händer i höst. Jag är en sådan person som vill ha allt planerat även fast jag ibland vill göra dom mest impulsiva sakerna. Vi får se vad som händer.. Just nu sitter jag med mobilen i högsta hugg ifall någon ska ringa mig ifrån Mittuniversitetet. Hoppas hoppas..

Nu vill jag ha höst, det blir så fina färger på hösten och så får man använda alla nyinköpta höstkläder och så får man en anledning att köpa ännu fler skor! Jag ska köpa ett par snygga stövlar när lönen dimper ner på kontot och sedan ett par svarta lacosteskor tror jag.



Foto: Jag

Jobba jobba..

Idag fick jag jobba några timmar längre än väntat, på grund av att dom frågade om jag vill jobba längre så fick jag lunch gratis därifrån eftersom jag inte hade något mer. Toppen ;) Sedan åkte jag hem och kollade på OS och fikade med syster. Sedan lagade jag middag, efter det satt jag och mamma och kollade i nya IKEA-katalogen och spånade lite på billiga lösninga utifall att jag skulle flytta. Hittade mycket fint där.

Sedan stack jag och hårdtränade och nu känns det så bra. Tränade både kondition och styrka. Mest rygg och nacke då jag fortfarande har väldigt ont på dagarna ibland. Det beror nog både på träning och spänning.. Men först och främst så är det ju kullerbyttan på plinten för 1½ år sedan på gympan som gick fel som har gjort att jag har fått problem. Fick för lite fart och sedan fastnade jag i ett läge när all min vikt låg på nacken, sedan gav nacken med sig och det knäckte till, tyckte jag, ändå ner till svanken. Hade inte haft problem med nacken innan. Men det är sånt man får ta helt enkelt. Jag behöver träning i vilket fall som helst, vare sig jag har ont eller inte..

Imorgon ska jag jobba och sedan ska jag och Johan skjutsa hans föräldrar till några kompisar och sedan ska vi vara i nybo.. På lördagmorgon ska jag upp tidigt och jobba vilket jag gruvar mig lite för. Jag är så trött nu när vädret är så tråkigt. Även hur mycket jag än sover.

Äh, nu ska jag sluta klaga på allt. Livet är underbart egentligen :)


Torsdag

God morgon, idag är det riktigt grått och trist, förressten, när var det senast inte grått och trist ute? Tycker det har varit så i flera veckor, jag vill ut och träna men man känner ingen lust när det småregnar hela tiden.. Nä, jag ska gå på träningshuset ikväll och träna istället tänkte jag..

Imorgon är det utomhusbio på campingen; Arn 2. Tycker inte särskillt mycket om svenska riddarfilmer, men bara för att det är utomhus skulle jag vilja gå, om vädret tillåter då förstås. Vi får se hur det blir. 

Nu ska jag iväg och jobba, sedan hem, och som sagt iväg och träna. Jag vill komma igång igen nu efter sommaren..

Jag och älsklingen :)




Avundsjuka

Fick ett sms inatt kl.2 av mina kära vän Emelie. Hon och de andra brudarna var på den glade viking i Sunny Beach som jag hade rekommenderat åt dom. Dom hade tydligen askul. Och allt blir ju mycket bättre när det är så billigt där nere också.. Hade ju velat följa med men jag hade inte råd efter att ha varit utomlands 2 ggr redan ifrån maj i år. Annars hade jag varit där med brudarna nu och rockat. Typiskt att allt ska kosta så mycket pengar..




Saknar er brudar!

Helgen i bildformat

Som sagt så var helgen kanon. Det ville jag såklart dokumentera men kunde inte fota så mycket på Söndagen då det regnade typ hela tiden. Så la ner all tid på shopping istället. Men här kommer lite bilder iallafall.
Finns mer på min Facebook :)

Jag & Syster på tåget       Syster                      Jag                      

   
Jag & Syster         Vakna med TheVocie       Brick ´n Lace
  
       FloRida                        Massor av folk
 


God Morgon

Helgen har varit hur rolig som helst. När vi kom till Stockholm så åkte vi hem dit vi skulle bo, gjorde oss iordning, åt lunch och sedan stack vi ut på söder för att shoppa, fick med oss 3 kassar iallafall på 2 timmar. Sedan efter middagen drog vi till kungsträdgården där tusentals andra och var för att se The Voice o8. Konserten var hur bra som helst och vi fick bl.a. se Flo-Rida (Han körde Elevator och alla skrek och dansade), Brick ´n Lace, Mange Schmidt, Petter och fler artister jag inte kommer ihåg namnet men ändå kända som t.ex. har jobbat med Akon. Iallafall så lägger jag upp bilder inom kort.

På Söndagen drog vi in till stan för att shoppa. Och när vi sitter på tåget kommer Joel, en kille som gick i samma skola som mig på högstadiet och ska sitta brevid oss. Världen är bra liten!

Bjuder på FloRida & Timbaland - Elevator
tills bilderna kommer.



 Idag är det grått och trist, så det är tur att man ska jobba lite så man slipper tänka på det tråkiga höstvädret som närmar oss..


Helg

Nu är det snart helg, bara 2,5 timmes jobbpass. efter det ska jag och johan göra grönsaksdipp och mysa. Idag blev det fint väder så jag slängde mig upp ifrån sängen innan jag ens kände att jag var utvilad och tog en powerwalk. Sedan kom jag hem, duschade, åt och sedan cyklade jag och syster ner på byn för att köpa lite saker tills imorgon. Sedan har vi packat, tvättat, chillat och ja.. inte så mycket mer.. jo jag har städat undan på mitt rum lite också. Nu väntar jag på att maten ska bli klar på spisen. Sedan åker jag och jobbar som sagt.
Nu ska jag ladda min iPod full med bra musik.
Tänk va kul att vara DJ och få spela all musik som man älskar! Fast jag tror jag och Lisa var rätt så duktig när vi hade våran karriär där ett tag.. ;)

Lisa som DJ


Ha en toppenhelg allihopa, jag återkommer efter helgen med bilder!


Tungt

Man tror inte att man ska vara slut efter 2,5 timmes jobb. Men ikväll var jag det. Slitit med 30 kilos paket typ hela kvällen.  Ja ja, man ska inte klaga.. Nu sitter jag coh syster och kollar på Hell´s Kitchen. Imorgon är jag ledig på dagen så då ska jag tvätta, packa, handla och förhoppningsvis städa upp lite på mitt rum. Är knappt där nuförtiden.. Lika bra tycker jag. :)
Det blev inget imorgon hos Sara för det var ingen som kunde så då tog jag och Johan tillfälle att mysa och så :) Får se vad det blir.. :)


Vinglas

När jag och Johan var i Uppsala köpte jag vinglas som jag hade suktat efter länge egentligen var dom inte alls märkvärdig men bara en liten annoprlunda form, lite kantig sådär. Jag hade sett liknande när jag och emelie var på Make Up Store där det bjöds på vin. Efter det så har jag varit såld i sånna där glas. Och nu har jag fått jag i liknande, lite billigare.. Och jag bara väntar på att få sprätta en vinare och njuta av det i mina nya glas..



God Morgon

Usch vad jag har stökat i sömnen i natt. Vaknade imosre och såg att jag hade dragit fram Johans studentplakat.. Då slog det mig att jag trodde det var ett paket  i natt när jag skulle få loss det. Medans jag höll på stöka loss det så sa jag till Johan att jag är vaken och han kunde vara lugn.. Johejdu, undra hur mycket vaken jag egentligen var!

Ska på jobbet snart, imorgon ska vi packa och köpa resgodis och tidningar till tågresan. Längtar som tusan!


Jobb, jobb..

Är hemma nu och planerar maten tills ikväll, ska göra fläskpannkaka tror jag. Jenny på jobbet sa att i södra Sverige äter man fläskpannkaka utan fläsk?! Då blir det ju vanlig pannkaka? fattar inte grejjen, men hon tyckte det var gott så hon får väll göra det då ;) Själv kör jag med fläsk, så man orkar slita på Posten kväll. Nu har även syster börjat jobba där så jag tittar till henne ibland för att se om hon gör som hon ska, vilket jag inte tvivlar på, mest kul att hon är där. Jag slutar nog snart ändå så eftersom jag har planer att flytta till Sundsvall. Förhoppningsvis kommer Johan med efter lärlingstiden är klar för han och han blir en riktigt snickare. Det är toppen med händiga killar! Han ska jag hålla fast vid.


Johan i Bulgarien

Har jobbat på Cafét idag också. Dom ska snart börja sälja Grillade Mackor och igår fick jag vara försökskanin till en av deras smaker. Det var kyckling, pesto och mozzarella. Det var jättegott så det kan jag varmt rekommendera om ni är sugen.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0